Däck av kvalitet för bästa prestanda

Däckcentrum i Hässleholm – däck för alla fordon på ett, två, fyra och fler hjul

På Däckcentrum i Hässleholm är däck vår stora passion

Välkommen in till oss på Däckcentrum i Hässleholm.

Köp däck online hos Däckcentrum i Hässleholm

Rätt däck till ditt fordon

Här hittar du däck för just ditt fordon och kom ihåg, du som föredrar kan enkelt köpa däck i vår webbshop. På vår däckverkstad hjälper vi dig och din bil att välja rätt däck.

Mönsterdjup

Vid sommarväglag ska däck ha minst 1,6 millimeters mönsterdjup.

Och vid vinterväglag gäller minst 3 millimeter för lätta fordon och personbilar och minst 5 millimeter för tunga fordon.

Ska du byta däck i Hässleholm så kika gärna in till oss.

Däckcentrums däckverkstad i Hässleholm utför tjänster som: nya däck och fälgar, hjulinställning, däckhotell, däckbyte mm.

Däckservice där du befinner dig

Vi utför även däckservice ute på vägarna runt Hässleholm men även längre iväg. Servicebilarna utgår från vår däckverkstad i Hässleholm. Önskas däckservice ute på plats, så slå oss en signal på 0451-468 40.

Har du en fälg som har träffat ett hål i vägen, så riktar vi fälgar som är lätt skadade. Om din bil råkat ut för detta? Då rekommenderar vi kontroll av däck och fälg, hjulinställning och i värsta fall byte av däck och fälg.

Tunga sidan på Däckcentrum Hässleholm

Vi erbjuder däckservice på lastbil, entreprenadmaskiner, traktor och lantbruk mm. Vårt mål är att hjälpa alla från en liten skottkärra till en stor dumpers. På lastbilssidan erbjuder vi nya däck och regummerade däck. Inne i vår däckverkstad kör du in och vi utför arbetet på ditt fordon, lagar punktering, byter däck och fälg eller vad som önskas med ditt besök hos oss.

Däck för lastbilar och andra tunga fordon

Fullutrustade servicebilar på plats hos dig

Vill du att vi ska komma ut till dig på plats och utföra arbetet där, så kommer vi med en av våra fullutrustade servicebilar. För åkare och entreprenörer är tid pengar och vi gör allt vi kan för att göra ett så snabbt och bra jobb som möjligt.

Lastbilsdäck och krav vid vinterväglag

Krav för vinterdäck när det gäller lastbilar och släpar vid vinterväglag under tidsperioden 1 december till 31 mars är följande. Framdäck och drivdäck ska ha ett mönsterdjup på minst 5 mm och vara vintergodkänt, släpvagnar ska ha ett mönsterdjup på minst 1,6 mm.

Vårt mål

Vårt mål är att ge dig och din bil den service ni behöver. Så letar du däck i Hässleholm, vill checka in på vårt däckhotell eller bara ett enkelt däckbyte är du varmt välkommen till oss.

Nya däck ökar väggreppet och bromssträckan

Dina däck är den enda kontakt du har med vägen, det bör man tänka på när det är dags för nya däck. Vi hjälper dig gärna. Tyvärr tänker inte alla på hur ens däck påverkar bilens grepp och bromssträcka.

Välkommen in!

Återigen, önskas hjälp av våra tjänster så är det bara att höra av sig. Våra tjänster som rör allt med däck och fälg finns tillgängliga på däckverkstaden i Hässleholm. Man är alltid välkommen till oss på Däckcentrum i Hässleholm.

Däckmärken

Vi jobbar med märken som: Michelin, Goodyear, Sava, Yokohama, mf.

Vi har däck för alla årstider

Vi har kvalitetsdäck för alla fordon, alla årstider

Däck i Hässleholm

Vi har kvalitetsdäck för alla fordon, alla årstider

Handla däck i vår webshop

Adress

Däckcentrum i Hässleholm AB
Södra Kringelvägen
281 33 Hässleholm
Till vägbeskrivning

Ring eller skriv

Telefon: 0451-468 40
E-post: info@dackcentrumh.se
Integritetspolicy GDPR

Hela Vägen hem-försäkring

Vår försäkring är utformad för att du ska ta dig hela vägen hem om något sker med dina däck. Vi hjälper dig på plats, ser till att däcket lagas eller byts ut, och allt detta utan självrisk. Läs mer

Rikstäckande Jour

Däckpartner finns när du behöver oss, oavsett var du befinner dig på väg runt om i landet. Klicka här och hitta en av våra däckversktäder nära dig.

Akut fältservice

Du får akut fältservice dygnet runt.
Ring 24-Jour: 070 720 75 39

24 timmar service

Däckpartners har ett samarbete med TEN (Tyre European network) när det gäller däckservice 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan i hela Europa. Med det här avtalet minskar tiden för driftstopp och vi ser till att du och dina förare får en säker resa på vägen. Vi skall vara på plats inom två timmar, och vi har nästan 7400 anslutna däckspecialister som ger dig experthjälp på plats. Läs mer här

Call Now Button